БАДМИНТОН ЗАЛАЕВРОПА ЛЮЛИН

БАДМИНТОН ЗАЛА

ЕВРОПА-ЛЮЛИН

Докоснете се до магията на бадминтона в най-новата зала в София, зала Европа-Люлин!

ЗА НАС

Верига спортни центрове Европа отвориха нова, супермодерна зала за Бадминтон с 4 корта в квартал Люлин, в София намираща се на ул. „Арх. Георги Ненов № 29“. Залата е изградена, съгласно световните стандарти, които включват: височина 12 метра, отопление и вентилация, висококачествено дюшеме и удобни трибуни за зрители и любители на бадминтона.

При нас можете да си запишете индивидуална тренировка с треньор или просто да поиграете с приятелите или близките си. Ако искате вашето дете да се занимава състезателно или просто да спортува за здраве, можете да изберете на коя групова тренировка с треньор да го запишете. Уверяваме Ви, че и детето Ви и Вие ще останете доволни. Бадминтона развива у децата умения, като самостоятелност, координация, борбеност, постоянство и вземане на решения под напрежение и умора. И разбира се дава здраве и радост от победата!

Изградени са нови дамска и мъжка съблекални с над 50 гардеробчета, както и душове, които да направят комфортното спортуването в залата, по всяко време на деня.

Залата разполага с кафене и протеинов бар, както и с магазин, от който можете да си закупите цялостно оборудване за бадминтон. При нас можете да изберете за себе си или за детето си екип за бадминтон, ракета, маратонки, както и различни раници и термобеци и дребни аксесоари, на най- популярните марки в света на бадминтона. Или можете просто да изчакате своето дете докато то тренира.

Безплатен паркинг за клиенти на бадминтон зала Европа – Люлин!


Нужно е да си закупите от рецепцията, еднократно – персонална карта за достъп (пластика) до паркинга на залата и с нея правите престоя си до 4 часа БЕЗПЛАТНИ! А, като допълнение с нея можете да преминавате и през турникета в самата зала, като я регистрирате на рецепцията.

Ако притежавате карта Мултиспорт или Мултиспорт Кидс, при нас можете да тренирате без да доплащате за корт.

Интересно и полезно

НОВИНИ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua